Om os

Inca Living blev grundlagt i 2012 med historiske rødder i den skandinaviske. Vores ypperste ambition er at skabe produkter, som holder i mange år, både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Det er bæredygtighed for os. At tingene lever og overlever i det lange perspektiv. At de patinerer og akkumulerer historier. For i vores verden er gode historier og relationer det vigtigste, og vi bestræber os på at designe produkter, der er nemme at skabe dem med.

Hos Inca Living sætter vi barren højt for at udvikle produkter, der også er relevante om 20 år og kan leve side om side med vores historiske klassikere. Produkter, der er skabt med håndværksmæssig omhu, hensyntagen til miljøet og en varm og vedkommende æstetik. Produkter, der har evnen til at nå ud til mennesker i alle aldre og gøre hverdagen smukkere.

Vi støtter og følger FN’s 10 råd om CSR. Vores sortiment fordeler sig i kategorierne Accessories, og Inca Living eksporterer i dag til 17 lande. Det er vi stolte af og håber, det er fordi vi gør os umage med at skabe funktionelle produkter til levet liv.